Ωδή σε μια πίστα!

Φαρμάκι  έχω στην ψυχή με πάνε στην Monza σαν την τρελή.  Τα νύχια μου θα φάω ξανά, με το ποτό να ξενυχτώ νύχτα αξημέρωτη ξανά, Με το πιοτό της με κερνά, Εβίβα μου, Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω πω πω πω πω, Ντέφι της λύσσας τους κρατώ, πωπωπωπω, πωπωπωπω και το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπω, πωπωπωπω. Στης Monza τα στενά θα τρέχουν σαν παλαβά και εγώ θα μένω πάλι εδώ να τους κοιτώ πωπωπωπω, πωπωπωπω. Καρδιοχτύπι τρελό απόψε πάλι εδώ πωπωπωπω, πωπωπωπωωωω.

κ.κ Σαραντίδης, Σακαλης, Κουτιανούδης, Kωνσταντινιδης και Τσακνής....Δηλαδή ο ΚΡΙΟΣ!!!!! Κριάρια μου αγαπημένα.... η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποια απρόσμενα γεγονότα τα οποία και θα σε αναστατώσουν. Μια αμηχανία θα την νιώσεις σήμερα στην πίστα αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα και θα βρεις τον αυτοελεγχό σου ώστε να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου. Your Mission should you choose to accept it is…να τα πας πολύ καλά εντέλει!!!

κ.κ Κατέλας, Σίτης ....Δηλαδή ο ΤΑΥΡΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου μονίμως εξαγριωμένο βόδι....Αχα! Σήμερα αγχώνεσαι πολύ με διάφορες εκκρεμότητες και αυτό σε κάνει λίγο ανυπόμονο! Παρόλα αυτά θα βάλεις σωστές προτεραιότητες και θα κάνεις κάποιες αλλαγές τελευταίας στιγμής στην πίστα που θα σου βγούν σε πολύ καλό. Your Mission should you choose to accept it is....να μας εντυπωσιάσεις!!

κ.κ Μίχας, Βελισσάρης, Τασσόπουλος....Δηλαδή ο ΔΙΔΥΜΟΣ!!!!!  Αγαπημένοι μου Jekyll & Hyde σήμερα είναι μια μέρα με πολλές εντάσεις. Όπερ και σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να αρπάξεις λαρύγγια! Κράτα μια διπλωματική και διαλλακτική στάση απέναντι σε διάφορα γεγονότα γιατί διαφορετικά θα κλαίνε μανούλες. Σιγά σιγά θα έρθει η επιτυχία. Your Mission should you choose to accept it is....να αποδεχτείς το όποιο αποτέλεσμα...

κ.κ, Μπράτσος, Γαλανομάτης, Δάρας....Δηλαδή ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!!! Καρκινάκια μου γλυκά....σήμερα η διάθεσή σου ειναι πολύ καλέ αγαπημένε μου και αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά απο ώριμη και θετική σκέψη. Αυτό θα σου βγεί και στην πίστα σήμερα όπου αναμένετε να μας κάνεις να ξερνάμε θετική αύρα! Your Mission should you choose to accept it is....να φάνε την σκόνη σου!!

κ.κ Κοντογιάννης, Σκαλτσάς, Καραφωτιάς, Αγιακάτσικας....Δηλαδή ο ΛΕΩΝ!!!!!. Αγαπημένο μου oversized γατί! Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει.  Ισως προκύψουν κάποια προβλήματα απο εκεί που δεν το περιμένεις αλλά θα τα αντιμετωπίσεις άμεσα. Your Mission should you choose to accept it is....να τα πας πολύ πολύ καλά!

κ.κ Γκελτσίδης, Βαρβιτσιώτης, Κληρονόμος....Δηλαδή ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!!!! Παρθενούμπι μου ομορφο....Σήμερα έχεις πολύ ζωντάνια και δυναμικότητα και όλα τα φόντα να μας κάνεις να σκαρφαλώνουμε τοίχους σήμερα στην πίστα. Παρόλα αυτά καλό θα ειναι να αποφύγεις τις αλλαγές σήμερα καθώς μπορεί να σε καθυστερήσουν. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζουν με λίγα λόγια. Your Mission should you choose to accept it is....να ανέβεις podium!

κ.κ Φάκης,  Παπαδημητρίου....Δηλαδή ο ΤΟΞΟΤΗΣ!!!!! Αγαπημένοι μου στρατιώτες πρώτης σειρά σε ταινία εποχής....σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, έντονων διαφωνιών και εντάσεων για το ζώδιό σου. Θα έχεις περίεργα σκαμπανευάσματα που πιθανότατα θα σε εκνευρίσουν τόσο που θα χρειαστεί να πάρεις βαθιές ανάσες και να διαλογιστείς. Your Mission should you choose to accept it is....να μην σκοτώσεις κανέναν

κ.κ Δαλιάνης, Γεραρδης....Δηλαδή ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ!!!!! Αγαπημένο μου κατσίκι με λίγη εσάνς απο αντιλόπη... σήμερα αγαπημένε η μέρα ευνοεί τα πλάνα που έχεις καταστρώσει με τους συνεργάτες σου. Η μέρα στην πίστα ευνοείται καθώς οι συνεργάτες σου θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο προς την επιτυχία. Μην τους αγνοείς και μην κάνεις τον ξερόλα. Your Mission should you choose to accept it is....η πρώτη πεντάδα.

κ.κ Κούλης, Παναγιωτοπουλος, Συλλαίος....Δηλαδή ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου Υδροχουλίνουλινάκι...η μέρα σήμερα έχει βαλθεί να παίξει με τον ψυχισμό σου. μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και προπάντων μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν τρίτα πρόσωπα, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Μείνει προσηλωμένος στον στόχο σου και θα ανταμειφθείς! Your Mission should you choose to accept it is....η καλύτερη θέση μέχρι τώρα.

Πρόβλεψη Δαγκαλίδη: Επειδή μέχρι σήμερα ο αγαπημένος αυτός οδηγός έχει βαλθεί να με τρελάνει...για την σημερίνή ημέρα και μόνο έχει ξεχωριστή πρόβλεψη λαμβάνοντας υπόψη τον ωροσκόπο του (Δίδυμος) , που δεν ειναι και κανένας της προκοπής tongue-out. Ο αγαπημένος Δαγκαλίδης σήμερα θα ειναι μες τα νεύρα και την αρνητική ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι θα ειναι αποσυντονισμένος και αλλού για αλλού. Πιθανότατα να τρέχει και σε άλλη πίστα. Προσοχή σε όλους τους υπόλοιπους οδηγούς να τον αποφύγετε σήμερα καθώς ειναι μια κινητή ωρολογιακή βόμβα. Μην του μιλάτε και μην τον κοιτάτε! Αντώνη μου...εγώ πάντως θα ειμαι πάντα εδώ για σένα.... Your Mission should you choose to accept it is....να κάτσεις παρεούλα μου να δούμε τον αγώνα ε?

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!

 

Race 01 Bathurst
Race 02 Road Atlanta
Race 03 Red Bull Ring