Ξανά μανά Παραδοσιακό Ξεφάντωμα στην Daytona

Ξαναβρεθήκατε στην Daytona και δεν ξέρετε τι να κάνετε? Σας ξαναέχω καταπληκτική πρόταση που ξανασυνδυάζει και τις λαικές μας παραδόσεις αλλά και την απαραίτητη δόση αδρεναλίνης ενός αγώνα αυτοκινήτων. Κάθε χρόνο διοργανώνεται στην Daytona  παραδοσιακό Ελληνικό πανηγύρι! Ναι σωστά ξαναδιαβάσατε! Ελληνικο παραδοσιακό πανηγύρι και GT3! Το πρόγραμμα ξαναέχει ως εξής! Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μπορεί να ξαναπαρακολουθήσετε εκστασιασμένοι σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο Δημοτική Βραδιά με την Φυλιώ Πυργάκη και τα γνωστά της χιτ «Μια βλάχα μια παλιόβλαχα», «σαν περπατάς παραπατάς» αλλά και το γνωστό «Πήγα να δω έναν άρρωστο» ενώ αμέσως μετά το ξεφάντωμα μπορείτε να ξαναπαρακολουθήσετε τους οδηγούς του GT3 να τρέχουν στην πίστα Daytona!  Κατά την διάρκεια του αγώνα μπορεί να ξαναγευθείτε παραδοσιακό αρνάκι στην σούβλα, κοκορέτσι, τζατζίκι και σπανακόπια ενώ το κρασί θα ρεει αφθονο!!! Σήμερα στην Daytona θα ξαναέχει τρελό πανηγύρι!!!!

κ.κ Σαραντίδης, Σακαλης, Κουτιανούδης, Kωνσταντινιδης και Τσακνής....Δηλαδή ο ΚΡΙΟΣ!!!!! Κριάρια μου αγαπημένα.... η σημερινή Τετάρτη θα είναι κάπως περίεργη για εσένα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι σήμερα. Η σκέψη σου θα είναι χαώδης, καθώς και οι επιλογές και οι ενέργειες που θα κάνεις.  Φίλε οδηγέ μην χάνεσαι στις λεπτομέρειες και συγκεντρώσου στον αγώνα σου. Η πίστα μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις αλλά αν κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις ξαφνικές αλλαγές θα πας πολύ πολύ καλά!

κ.κ Κατέλας, Σίτης και Καραντάνας....Δηλαδή ο ΤΑΥΡΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου μονίμως εξαγριωμένο βόδι.... σήμερα με την συμπεριφορά σου θα κουράσεις τους ανθρώπους γύρω σου και ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσένα. Έχε υπομονή με τους συνεργάτες σου και απομάκρυνε από κοντά σου άτομα που σε κουράζουν. Σημερα στην πίστα μην δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και μείνε στα συνηθισμένα καθώς θα πρέπει να σταθεροποιήσεις τις εμφανίσεις σου πρώτα. Για σήμερα προβλέπω μια μικρή άνοδο στην καταταξη!!

κ.κ Μίχας, Βελισσάρης, Τασσόπουλος....Δηλαδή ο ΔΙΔΥΜΟΣ!!!!!  Αγαπημένοι μου Jekyll & Hyde.... η σημερινή Τετάρτη είναι πολύ θετική για εσένα και θα το καταλάβεις άμεσα, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση.  Μέχρι το μεσημέρι μπορεί να βιώσεις κάποιες μικρές καθυστερήσεις σε διάφορους τομείς αλλά να ξέρεις ότι ειναι προσωρινές και όλα πολύ γρήγορα στρέφονται υπερ σου.  Στην πίστα μπορείς να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα καθώς φαίνεται πως σου βγαίνουν όλα. Μια καλή θέση σε περιμένει!

κ.κ, Μπράτσος, Γαλανομάτης, Δάρας....Δηλαδή ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!!! Καρκινάκια μου γλυκά....σήμερα ενδέχεται να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές σε διάφορους τομείς τηςζωής σας. Μην βιαστείτε να υλοποιήσετε πράγματα καθώς θα καταλάβετε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν και αυτό ίσως σας απογοητεύσει. Στην πίστα σήμερα είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν δυσκολίες  τις οποίες θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τις ξεπεράσεις.  Μεγάλη προσοχή απαιτείται σήμερα καθώς δεν φαίνεται να ειναι και ο καλύτερος αγώνας σας....

κ.κ Κοντογιάννης, Σκαλτσάς, Καραφωτιάς, Αγιακάτσικας....Δηλαδή ο ΛΕΩΝ!!!!!. Αγαπημένο μου oversized γατί.... Σήμερα, Λεοντάρι μου καλείσαι να ασχοληθείς με πράγματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα έκρυβες κάτω απο το χαλάκι. Αυτό θα σου βγει σεε καλό εάν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν πανικοβληθείς. Σήμερα στην πίστα θα δεις την στρατηγική σου να βγαίνει αλλά και την βοήθεια των συνεργατών σου να ειναι καθοριστικής σημασίας.  Καλό ειναι να μην κάνεις δραστικές αλλαγές σήμερα στην πίστα πριν σκεφτείς καλά όλα τα ενδεχόμενα. Αν είσαι συνετός θα πας αρκετά καλά σήμερα!!

κ.κ Γκελτσίδης, Βαρβιτσιώτης, Κληρονόμος....Δηλαδή ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!!!! Παρθενούμπι μου ομορφο.... Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Παρθένε, είναι μια γεμάτη μέρα και κυρίως πολύ δημιουργική για εσένα, αφού το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να τις πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο!  Στην δείξεις ανυπόμονος  χωρίς όμως να αφήνεις και τα πράγματα στην τύχη τους.  Ο αγώνας σου προβλέπεται σταθερός χωρις σκαμπανεβάσματα....γενικά μέτριος....

κ.κ Φάκης,  Παπαδημητρίου....Δηλαδή ο ΤΟΞΟΤΗΣ!!!!! Αγαπημένοι μου στρατιώτες πρώτης σειρά σε ταινία εποχής.... Η σημερινή μέρα σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις κάποια πράγματα που δεν σου άρεσαν και πολύ.  Τα βήματα όμως που πρέπει να ακολουθήσεις ειναι συγκεκριμένα και αυτό σε αγχώνει. Η πίστα έχει το ίδιο αντίκτυπο σε εσένα και πιθανές αναποδιές σου κάνουν τα νεύρα πλεξίδες. Ο εκνευρισμός και η ένταση δεν θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στον στόχο που επιθυμείς. Προσοχή και ηρεμία για να μπορέσεις να τα πας καλά.

κ.κ Δαλιάνης, Γεραρδης....Δηλαδή ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ!!!!! Αγαπημένο μου κατσίκι με λίγη εσάνς απο αντιλόπη... σήμερα η μέρα έχει αρκετές θετικές εξελίξεις για εσένα. Μην βγεις απο τον προγραμματισμό που έχεις κάνει και ακολουθησε πιστά τα πλάνα σου. Στην πίστα αν και στην αρχή μπορεί να δυσκολευτείς λίγο θα ξεπεράσεις γρήγορα τα πιθανά προβλήματα και θα τα πας πολύ καλά. Πρόσεχε μόνο μην χάσεις τον αυτοέλεγχό σου γιατί μπορεί να σου κοστίσει πολύτιμες θέσεις.

κ.κ Κούλης, Παναγιωτοπουλος, Συλλαίος....Δηλαδή ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου Υδροχουλίνουλινάκι... σήμερα η μέρα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις.  Συγκεντρώσου σε αυτά που θες να αλλάξεις και ακολούθησε το ένστικτό σου. Θα σου βγεί.  Η πίστα σε καλεί να κάνεις κάποιους ελιγμούς ώστε να διασφαλίσεις την θέση σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και μεθοδικός. Μην αμφιβάλεις για τις ικανότητές σου και δίωξε πιθανή ανασφάλεια που έχεις. Αν τα κάνεις όλα αυτά η θέση σου προβλέπεται πολύ καλή!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!

 

 

Race 01 Bathurst
Race 02 Road Atlanta
Race 03 Red Bull Ring