Επιχείρηση σκούπα στο Mugello

Δοκιμάζουμε την την νέα ηλεκτρική σκούπα που ρουφάει τα πάντα στην πίστα του Mugello. Μετά απο επανειλλημένα παράπονα οδηγών για αλλεργία στην σκόνη, που τους οδηγούσε σε ασταμάτητα φτερνίσματα την ώρα του αγώνα, η εταιρεία Voss ρίχνει στην μάχη το επαναστατικό της μοντέλο WTF που υπόσχεται πίστα που τρίζει απο καθαριότητα. Στην κλειστή στροφή της San Donato η WTF ρούφηξε και τον τελευταίο κόκκο ενώ στην Luco πήρε ανοικτά την στροφή έχοντας σωστά κρατήματα. Στην Borgo San Lorenzo μπήκε καλά και ανέπτυξε ταχύτητα στην έξοδο όπως κάθε σωστή σκούπα που σέβεται τον εαυτό της.Τα μάτια όλων στράφηκαν πάνω της στην Arrabbiata 1 & 2 ενώ στην Bucine που ειναι και η μεγαλύτερη στροφή της πίστα η WTF απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις μπαίνοντας στην συνέχεια στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού! Τέλος στα φτερνίσματα και στις στραβοτιμονιές! Τέλος στα μυξομάντιλα μέσα στα αυτοκίνητα! Τέλος στην διασπορά μικροβίων! 32 οδηγοί του GT3 συνιστούν WTF!! Σήμερα στο Mugello θα βρουν την υγειά τους!!!

κ.κ Σαραντίδης, Σακαλης, Κουτιανούδης, Kωνσταντινιδης και Τσακνής....Δηλαδή ο ΚΡΙΟΣ!!!!! Κριάρια μου αγαπημένα.... Σήμερα θα έρθεις επιτέλους σε επαφή με τους συνεργάτες σου που μάλλον τους σνομπαρες λίγο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τον αγώνα! Παρόλα αυτά ένα κλίμα εκνευρισμού επικρατεί κατά πάσα πιθανότητα επειδή έριξες τα μούτρα σου και ζήτησες βοήθεια. Μην το αφήσεις να σε επηρρεάσει και ξέχνα ότι παρακάλεσες για βοήθεια. Συμβαίνει σε ολους! Μην παρασυρθείς και απέφυγε τις κινήσεις εντυπωσιασμού στην πίστα. Ο αγώνας σου προβλεπεται καλός σωστός και τίμιος!

κ.κ Κατέλας, Σίτης....Δηλαδή ο ΤΑΥΡΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου μονίμως εξαγριωμένο βόδι.... σήμερα για κάποιον περίεργο λόγο γίνεσαι τόσο συμπαθής σε όλους και βελτιώνεις τόσο πολυ την επικοινωνία σου που όλοι θέλουμε να σου ζουμπήξουμε τα μάγουλα! Είσαι ένας λούτρινος αγκαλίτσας ακόμα και μέσα στην πίστα.  Τρέχεις εσύ και αγαπιέται ο κόσμος!! Το μονοθέσιο σε αγαπάει, η πίστα σε αγαπάει, ο καιρός σε αγαπάει, ακόμα και οι αντίπαλοί σου σε αγαπάνε. Θα ξερνάμε αγάπη και θετικά συναισθήματα στο διάβα σου! Όπως καταλαβαίνεις σε αγαπάει όλο το σύμπαν σήμερα. Εξού και η καλή θέση στον αγώνα!

κ.κ Μίχας, Βελισσάρης, Τασσόπουλος....Δηλαδή ο ΔΙΔΥΜΟΣ!!!!!  Αγαπημένοι μου Jekyll & Hyde.... η σημερινή Τετάρτη για εσάς ειναι μια επαναστατική ημέρα.  Υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου σε ολους, υπερασπίζεσαι του αδυνάτους, υπερασπίζεσαι την Πατρίδα και γενικότερα υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στην διαφορετικότητα! Ναι! Είσαι η ελπίδα μας και το καμάρι μας ρε παιδί μου αλλά στην πίστα με το πανό να εξέχει απο το αυτοκίνητο που γράφει «Στάσου στο Μπόι σου» δεν νομίζω ότι μπορείς να καταφέρεις και πολλά. Ασε για άλλη μέρα την συλλογική αφύπνιση και συγκεντρώσου στον αγώνα γιατί δεν σε βλέπω καλά....μάλλον μέτρια με πτωτικές τάσεις.

κ.κ, Μπράτσος, Γαλανομάτης, Δάρας....Δηλαδή ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!!! Καρκινάκια μου γλυκά....καλά ε...σήμερα είσαι στον έβδομο ουρανό! Αυτοπεποίθηση στα ύψη και γενικότερα με καλή διάθεση και αισιοδοξία! Είσαι ένα ούράνιο τόξο! Τα πράγματα θα κυλήσουν σήμερα αρκετά ευχάριστα στην πίστα και θα νιώσεις την αγάπη του κόσμου που σου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Με σιγουριά στις επιλογές σου και με τον αέρα του νικητή θα μπεις σήμερα μέσα και θα εντυπωσιάσεις! Η αλήθεια ειναι ότι η ευνοια των άστρων σήμερα στο ζώδιο σου ειναι εντυπωσιακή. Σχεδόν αηδιαστική θα έλεγα. Καλώς εχόντως των πραγμάτων θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές σήμερα!!

κ.κ Κοντογιάννης, Σκαλτσάς, Καραφωτιάς, Αγιακάτσικας....Δηλαδή ο ΛΕΩΝ!!!!!. Αγαπημένο μου oversized γατί.... Σήμερα, Λεοντάρι μου τα άστρα σε ευνοούν και εσένα! Το αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει!!! Τι θες? Θες ομορφιά? Θες Γοητεία? Θες δόξα? Ότι θες θα το έχεις ΑΡΚΕΙ να μην μείνεις παθητικός σε καταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν έχεις την εύνοια των άστρων αλλά μην επαναπαύεσαι σε αυτό και διεκδίκησε την θέση που σου αξίζει! Τελείωσε τους αντιπάλους σου μια και καλή και μην δώσεις χώρο για αμφισβητήσεις. Τολμά κάποιος να αμφισβητήσει την υπεροχή σου σήμερα στην πίστα? Κόβεις κεφάλι. Ετσι τόσο δυναμικό σε θέλω σήμερα! Αρα έχουμε και λέμε όσοι δεν σε πιστέψουν θα τερματίσουν χωρίς κεφάλι και εσύ από ότι φαίνεται μιας και θα είσαι ο μόνος με κεφάλι θα πας πολύ πολύ καλά!!

κ.κ Γκελτσίδης, Βαρβιτσιώτης, Κληρονόμος....Δηλαδή ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!!!! Παρθενούμπι μου ομορφο.... πέραν του γεγονότος ότι η πίστα λάμπει από καθαριότητα σήμερα και αυτό σε κάνει να εισαι πολύ χαρούμενος, θα πρέπει να μη τυφλωθείς απο την λάμψη της και να δώσει σημασία στις λεπτομέρειες. Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα στην πίστα πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Με λίγα λόγια ξυστά θα σου περάσουν ολα αρκεί να έχεις το μυαλό σου στον αγώνα και να μην χαζεύεις την πίστα πόσο καθαρή είναι! Από ότι φαίνεται θα πας καλά...

κ.κ Φάκης,  Παπαδημητρίου....Δηλαδή ο ΤΟΞΟΤΗΣ!!!!! Αγαπημένοι μου στρατιώτες πρώτης σειρά σε ταινία εποχής.... σήμερα οι ευκαιρίες σου σκάνε η μία μετά την άλλη! Χαμός απο ευκαιρίες κυρίες και κύριοι!! Της Black Friday γίνεται σήμερα! Η στρατηγική σου θα ειναι εντυπωσιακή αν και κάπως κουλή σε σχέση με τα δεδομένα σου αλλά αν το τολμήσεις θα σου βγει! Κάτι καινούργιο φαίνεται να έρχεται στην καθημερινότητά σου και οι θετικές σκέψεις που κάνεις σε βοηθάνε να είσαι φαντασμαγορικός στην πίστα. Πρόσεχε μόνο μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου και απο φαντασμαγορικός γίνεις καταστροφικός. Το νου σου ρεμάλι! Από ότι φαίνεται μέχρι και τώρα που τα λέμε ο αγώνας σου θα ειναι καλοοοοοος!!!!

κ.κ Δαλιάνης, Γεραρδης....Δηλαδή ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ!!!!! Αγαπημένο μου κατσίκι με λίγη εσάνς απο αντιλόπη... σήμερα η μέρα σου στέλνει θετικά vibes και αν και  έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, επειδή είσαι λίγο αλλοπαρμένος θα τα καταφέρεις μια χαρά!! Σήμερα ειναι λες και σου πετάξανε στα μούτρα έναν κουβά δυναμισμό και εσύ μεταμορφώνεσαι σε leader! Οδηγείς τις εξελίξεις αγαπητέ μου και μαζί με αυτές οδηγείς και σε υστερία αντιπάλους και εχθρούς! Χαμούλης θα γίνει!! Αν ήμουν άνθρωπος που του αρέσουν οι ίντριγκες θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως γιατί θα γίνει σουσουρο στην πίστα. Αλλά δεν ειμαι εγώ τέτοια. Είμαι χειρότερη!!! Ανυπομονώ να δω πως θα τερματίσεις...ότι θα τερματίσεις σε καλή θέση ειναι δεδομένο. Το θέμα ειναι αν θα έχεις φίλους μετά ή όχι.

 κ.κ Κούλης, Παναγιωτοπουλος, Συλλαίος και Δαγκαλίδης....Δηλαδή ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου Υδροχουλίνουλινάκι... σήμερα σε έχει πιάσει μια μανία να δώσεις σε όλους να καταλάβουν ακριβώς τι έχεις στο κεφάλι σου ώστε να τα υλοποιήσουν. Αυτό μπορεί όπως καταλαβαίνεις να παρει λίγη ώρα γιατί προφανώς οι συνεργάτες σου δεν σε καταλαβαίνουν. Τα ενδεχόμενα ειναι δύο. Ή ειναι χαζοί οι συνεργάτες σου (που δεν παίζει) ή εσύ δεν τα λες καλά (που παίζει λίγο παραπάνω). Ασε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον αγώνα και ξεκίνα να στήνεις γιατί σήμερα αξίζει τον κοπο να τρέξεις! Αυτό βρε κουτό σημαίνει ότι μην χαλάς το σάλιο σου άσκοπα! Η ημέρα σε ευνοεί στην πίστα να τα πας πολύ πολύ καλά. Ενώ τώρα τελευταία τα άστρα σου δίνανε μια μουτζα σήμερα σου δίνουν το χέρι! Πάρε το χέρι και τρέχαααααα!!! Χέρι-Χέρι θα πάμε πολυ καλά!!!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!

Race 01 Bathurst
Race 02 Road Atlanta
Race 03 Red Bull Ring