Top
F1aXion GT3 League

Back to Back, Ι'm Back!

Tον γνωρίσαμε απο το πρωτάθλημα Multiclass. Eντυπωσίασε και κατόπιν εισήλθε στον κόσμο του GT3. Το περάσμα του στην 1η σεζόν άκρως επεισοδιακό. Ένα άγουρο ταλέντο που δεν σηκώνει το πόδι απο το γκάζι, που δεν υποχωρεί στις στροφές, σίγουρα τραβάει τα βλέμματα και μέσα σε αυτά και τα βλέμματα των αγωνοδικών. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί το σύνολο των επιτρεπόμενων ποντων ποινής και πέραν αυτών ωστε να αποκλειστεί απο την ολοκλήρωση της 1ης του σεζόν και να στερηθεί μια καλή ευκαιρεία να πανηγυρίσει τον πρώτο του, ΙΣΩΣ, τίτλο.

Τη φετινή σεζόν όμως το άγουρο άρχισε να ωριμάζει. Σε μόλις 3ς αγώνες ο Μητρόπουλος στάθηκε άτυχος στην πρεμίερα και κέρδισε τους άλλους δύο με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του Omega Racing Blue να φιγούράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Και η κορυφή φαντάζει πιο δύσκολη απο ποτέ καθώς Κοντογιάννης, Χουρδάκης, αλλά και ο teammate του Κύρκος δεν αποτελούν ροδοπέταλα στον δρόμο για τον τίτλο, αλλά μυτερά αγκάθια.

Δυο συνεχόμενες νίκες είναι τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ για τον Μητρόπουλο που επέστρεψε και επόμενη στάση το βροχερό (;) Silverstone. Θα κάνει το 3 στα 3; Υπομονή μέχρι την 16η Δεκεμβρίου όπου το GT3 θα κάνει το πρώτο διάλλειμα πριν ξεκινήσει το απαιτητικό πρόγραμμα του 2021.