Γαλανομάτης σε κρίση;

Σοκ στην ομάδα της RedPlanet Racing, αλλά και συνολικά στην ομάδα της Lamborghini εν όψει του αγώνα στη Monza!

Μετά την εκδίκαση των συμβάντων από τον προηγούμενο γύρο του πρωταθλήματος, στην πίστα του Spa, το αστέρι της ιταλικής ομάδας, Κώστας Γαλανομάτης, συγκέντρωσε αρκετούς βαθμούς ποινής, ώστε να του απαγορευτεί η συμμετοχή από τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών (qualification). Αυτό θα έχει ως συνέπεια την εκκίνηση του άσσου της RedPlanet Racing από την τελευταία θέση του grid.

Ο νεαρός οδηγός, δύο φορές πρωταθλητής της F1 στο πρωτάθλημα της F1aXion, διανύει μέχρι στιγμής μια μέτρια σεζόν, για τα δεδομένα και την κλάση του και σίγουρα η ποινή αυτή δυσχαιρένει ακόμα περισσότερο το έργο του για το συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα πολύ καλό πλασάρισμα για τους "ταύρους".

Σε δηλώσεις του μετά τη γνωστοποίηση των ποινών, φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος και εκνευρισμένος από τις ποινές, χαρακτηρίζοντάς τες άδικες και τα συμβάντα στα οποία ενεπλάκη, αγωνιστικά. Ωστόσο, κρατάει τα θέτικα απ'τις μάχες που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η επικριτική του στάση απέναντι στο γενικότερο πλαίσιο των ποινών.

Θα καταφέρει άραγε ο Κώστας Γαλανομάτης να ανακάμψει στη Monza και να σώσει την παρτίδα; Θα το μάθουμε σε λίγες ώρες...

Race 01 Bathurst
Race 02 Road Atlanta
Race 03 Red Bull Ring