Μεταγραφή ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!

Μετά τον αγώνα της Monza, και το καθόλα επιτυχημένο αποτέλεσμα για την Padella Squadra Corse, η ομάδα βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει τον test/reserve οδηγό της Αντώνη Μιτζάλη. Ο έμπειρος οδηγός, ο οποίος συμμετέχει και στο πρωτάθλημα της F1 στην F1aXion οδηγώντας για την Torro Rosso, αντιμετώπιζε αρκετά τεχνικά προβλήματα κι έτσι ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, για το καλό τόσο της ομάδας, όσο και των υπόλοιπων συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα του GT3.

Αυτό λοιπόν οδήγησε τους μάνατζερ της ομάδας να ψάξουν άμεσα στην ελεύθερη αγορά των οδηγών, ώστε να καλύψουν το συντομότερο δυνατόν το κενό που προέκυψε. Αυτό που δεν περίμεναν ποτέ, είναι να προσφερθεί να καλύψει τη θέση ο Γιώργος Μανουσάκης!

Ο οδηγός από την Κρήτη, θέλησε να ενταχθεί στον κόσμο του GT3 παρόλο το επιβαρυμένο πρόγραμμά του, δίνοντας μια ακόμα παραπάνω αίγλη στο ήδη συναρπαστικό πρωτάθλημα, αφού αποτελεί εναν οδηγό παγκόσμιας κλάσης στο χώρο του simracing. Ο Μανουσάκης, που οδηγεί για λογαριασμό της Force India στο πρωτάθλημα της F1 στην F1aXion, θα αναλάβει δράση σε λίγες μέρες από τώρα, αφού θα καλύψει το κένο του Άγγελου Γκελτσίδη ο οποίος θα απουσιάζει λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο οδηγός έχει συμπληρώσει έναν ικανοποιητικό αριθμό γύρων, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αισθάνεται άνετα στο νέο του "γραφείο". Οδηγοί και κοινό αναμένουν με μεγάλη αγωνία την έκβαση του αγώνα και πώς αυτή η προσθήκη θα επηρεάσει συνολικά το πρωτάθλημα.

Είστε έτοιμοι για την Daytona;

Race 01 Bathurst
Race 02 Road Atlanta
Race 03 Red Bull Ring