Ένας αγώνας ανατροπών!

Ένας αγώνας ανατροπών και μεγάλων συγκινήσεων ήταν αυτός της Monza. Ανατροπών σε βαθμολογικό επίπεδο και συγκινήσεων στην τελική κατάταξη.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά για να δούμε πως φτάσαμε ως εδώ.

Τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά ήταν μια επανάληψη των προηγούμενων αγώνων με την γνωστή τριάδα των Κοντογιαννη , Σαραντιδη και Κουτιανουδη στις πρώτες θέσεις. Τα Lamborghini στις θέσεις 4,5 και 6 και τα Ferrari να παίρνουν εκκίνηση από τις θέσεις 8,9,10 και 11 να μας προϊδεάζουν για την πολύ καλή δουλειά τους στην προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα τους και για την προσπάθεια τους για καλό πλασάρισμα.

Πολύ καλή εκκίνηση για τους πρώτους με τον Κοντογιαννη και τον Σαραντιδη να στρίβουν μαζί και να βγαίνουν μαζί από το πρώτο S αλλά μια επαφή μεταξύ τους έριξε τον πρωτοπόρο του πρωταθληματος στο τέλος της κατάταξης κάτι το οποίο δεν κατάφερε να ανατρέψει και με λαβωμένο το Audi μετά από λίγους γύρους τον οδήγησε στην εγκατάλειψη. Αντίθετα ο Σαραντιδης ανέβηκε στην πρώτη θέση και έμεινε εκεί ως το τέλος. Αλλά προσωρινά καθώς η εξέταση της επαφής των δύο από τους αγωνοδικες έφερε ποινή στον Σαραντιδη που τον έριξε 5ο και νικητή μετά από σταθερή οδήγηση τον Μάνο Γεραρδη σκορπιζοντας μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στο Fan Club του που τον ακολουθεί σε κάθε αγώνα και του δίνει δύναμη. 2ος ο Νίκος Βαρβιτσιώτης ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι μέσα στις αγαπημένες του πίστες και ότι την θεωρεί βαρετή. 3ος ο Κουτιανουδης που παραμένει σταθερά σε θέσεις βάθρου.

Στην Αμερική και στον 2 ώρο μαραθώνιο της Daytona οι διεκδηκητριες ομάδες για τον τίτλο θα πάνε με αλλαγές στην κορυφή με πρώτη ομάδα την Iron Force Racing ένα βαθμό πάνω από την SimBeast Audi Racing και πολύ κοντά την Garage Italia που με σωστή στρατηγική και μεθοδικοτητα θέλει να βρεθεί στην κορυφή.

Race 01 Bathurst
Race 02 Road Atlanta
Race 03 Red Bull Ring